Bobler

Le Carline Prosecco Extra Dry DOC - Kr. 99

Denne økologiske Prosecco  er lavet på Glera druen, og kommer fra Veneto området i Norditalien. I Venedig (og snart også i resten af verdenen) er det denne type mousserende vin de bruger i Aperol Spritz, men det ville næsten være synd ikke blot at nyde denne for sig selv.

 

Denne Prosecco har en lysegul farve og ”livlige” bobler. Duften er akacie og syren. Den er blød i smagen dog med lidt ”skarpe” smagsnuancer. Trods den er ”extra dry” så har den en passende sødme.

 

Vinen er perfekt til aperitif. Kan også serveres med lette forretter. Vinen holder 11,5 % alkohol.

Le Carline Diana Spumante DOC - kr. 165

Diana økologisk spumante efter den ”klassisk metode” er det tætteste men kommer på champagne uden at måtte kalde det champagne. Diana er lavet på Chardonnay og Pinot Noir druerne. Vinen er lagret 25 måneder i  flaskerne inden de sendes på markedet. Vinen er fra Veneto-området i Norditalien.

 

Diana har en korngul farve med grønt skær. Den har en intens frugtagtig duft med noter af grønne æbler og gær. Smagen er blød og balanceret af moden frugt og sprødt italiensk brød. Vinen er tør, men holder trods den er tør en hvis ”grundsødme” som gør den til et meget behageligt selskab. Boblerne er flotte, og bobler op fra bunden i lang tid efter vinen er skænket.

 

Passer jf. Producenten ”Le Carline” til altJ Vinen holder 12,5 % alkohol.

Le Carline Rosato Frizzante - Kr. 65


Mousserende økologisk vin lavet på forskellige (ikke oplyst) røde druer. Farven er næsten pink - det skyldes at mosten er opbevaret sammen med de pressede skaller og kerner (Marc) i nogle dage.

 

Vinen har en delikat og frugtagtig aroma med en harmonisk, let sød og livlig smag.


Vinen holder 12% alkohol.

Le Carline Resiliens spumante - Kr. 99

Mousserende økologisk dessertvin lavet på forskellige (ikke oplyst) hvide druer. Druerne er fremavlet ved krydsning af forskellige vinsorter, for at gøre dem mere modstandsdygtige over for svamp og skadedyr, uden brug af kemikaleier.


Farven er korngulog duften er sødmefyldt og domineret er pære og fersken.


Vinen har en fuld sødme sød som modsvares af lillige bobler og en let bitter eftersmag. Dette er en fuldblods dessertvin


Vinen holder 10% alkohol.